Rólunk

Üdülőnk Budapesttől kb. 45 percre, a Ráckevei-Soroksári Duna partján található.
A frissen felújított kétszintes szállásépületben igénytől függően 2-3-4 ágyas szobákat tudunk biztosítani. A szálláshelyet elsősorb​​an családos baráti társaságok figyelmébe ajánljuk, összesen 6 (vagy az emeletenkénti egy-egy különbejáratú duplaszoba szeparálásásval 8) szobában lehetséges a hozzánk érkezők elhelyezése. Jelenleg maximum 24 (vagy a pótágyak megfelelő elhelyezésével legfeljebb 26) férőhellyel állunk vendégeink rendelkezésére. Ez a közeljövőben várhatóan 32-re bővül, így akár osztálykirándulások szervezése is meg
oldhatóvá válik.
A több, mint 1000 m2-es kertben az egyéni- és csapatsport játékok mellett közös bográcsozásra, szalonnasütésre is van lehetőség. A vízparton két, körülbelül 20-20 nm-es stégünkön, valamint a közöttük található füves területen napozásra, pihenésre, horgászatra, nyáron természetesen fürdőzésre van mód, de akár csónakázás, vagy kenus kirándulás is lehetséges.

A projektorral felszerelt közösségi helyiségünkben rossz idő esetén is le tud ülni a társaság, így létesítményünk céges továbbképzés vagy családi nap esetén is ideális programhelyszín lehet.